Vorig schooljaar hielden enkele juffen zich achter de schermen bezig met het ontwikkelen van een nieuw, schooleigen opvoedingsproject.  We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen die meewerkte aan dit project te bedanken!

Er werd vormgegeven en ontworpen, zo werden er vijf nieuwe Kiempjes geboren.  Dankjewel Ken – man van juf Karolien – voor al dit teken- en computerwerk! 

Dankjewel juf Ine, juf Eveline en juf Karolien voor jullie harde werk!  Dankzij jullie is ons nieuwe opvoedingsproject een feit.

Juf Karolien ontwierp, speciaal voor dit project, een heus pak in de vorm van ons Kiempje, dé mascotte van dit schooljaar.  Ook het kleine Kiempje in de bloempot rolde van haar naaimachine.  Het resultaat is prachtig!

We bedanken graag ook de leerlingen van het 6e middelbaar TSM voor de opvolging, bespreking en communicatie tussen de verschillende partijen.  Dankzij deze leerlingen kwamen we samen tot een mooie, professionele flyer (opdracht grafische vormgeving).

Dankjewel pedagogisch begeleider Helena Van den Bergh voor ons te helpen tijdens de eerste stappen van dit verhaal. 

Een grote pluim voor Andy en Saskia – ouders van Jolien (4e LJ) en Kasper (3e KK) – om dit opvoedingsproject een mooi plekje te geven op onze website.  Jullie speelden een belangrijke en onmisbare rol in het hele proces!

Meer weten over dit opvoedingsproject?  Neem een kijkje op onze website:

www.kobosdekiem.be (nieuwe naam!)

Want…  Alles wat je aandacht geeft, groeit…

Categorieën: Algemeen