De kerstperiode komt er weer aan. Helaas kunnen we ook dit jaar geen kerstfeest organiseren voor de welbekende redenen. Geen zorgen: De Kiem staat voor je klaar. Dit jaar bieden we twee kerstpakketten aan:

  1. Verwen je familie en vrienden met een heerlijk Côte d’Or-chocoladepakket (10 euro per stuk).

2. Bestel een spetterend feestpakket (25 euro per stuk). Laat je verrassen door een feestelijk assortiment gemaakt door en voor onze Kiempjes (en hun gezin). Elke klas voegt iets zelfgemaakt toe (Tip: volg het productieproces op deze website en op Facebook). Het oudercomité vult verder aan met hapjes, drankjes en meer…

Ben je klaar om te vieren? Volg dan onderstaande stappen:

  • Vul het bestelformulier in op bit.ly/kerstpakket2021. De chocoladepakketten moeten besteld worden vóór zaterdag 27 november (omwille van de levertijd van Côte d’Or). De feestpakketten kan je bestellen tot zaterdag 4 december.
  • Je ontvangt een bestelbevestiging op het mailadres dat je in het formulier invulde.
  • Je bestelling is pas definitief na overschrijving van het juiste bedrag op het rekeningnummer van oudercomité De Kiem (BE17 3771 2321 7521). Gebruik als mededeling de bestelcode “Kerstpakket X”, waarbij X staat voor de naam van je oudste kind op De Kiem.
  • Alle pakketten kunnen in de laatste week voor de kerstvakantie op school afgehaald worden, zodat jullie tijdig Kerstman kunnen spelen. Meer informatie daarover volgt.

Heb je vragen over deze actie of je bestelling, contacteer ons dan via ocdekiem@gmail.com.

BEDANKT! Want ook deze centjes gaan natuurlijk rechtstreeks naar onze Kiempjes.

Categorieën: Algemeen