Het oudercomité van De Kiem organiseert samen met het schoolteam en de ‘Helpende Handen’ tal van acties in en rond de school.

Kerst in De Kiem, het schoolfeest, het grootouderfeest: als er gevierd wordt, is het oudercomité steevast van de partij. Maar we zorgen ook thuis voor lachende gezichten met de koekjesverkoop, de kalenders en de bloemenmarkt.

Het geld dat met deze acties ingezameld wordt, komt weer bij de school en haar leerlingen terecht. Zo financierde het oudercomité in het verleden onder andere al (mee) de vernieuwde toiletten, de sneeuwschool van de zesdejaars, de opfrissing van de speelplaats met een gezellig grasperkje, extra banken en nieuwe spelelementen, en talloze verbeterings- en verfraaiingswerken in de klassen.

Wil je ook je steentje bijdragen op de school van je (klein/mete/pete/buur)kind? Dat kan als lid van het oudercomité, of als ‘Helpende Hand’ tijdens een van de vele acties. Laat het voorzitter Tjarko van Tilburg zeker weten via ocdekiem@gmail.com of vul even dit formulier in.

Niet jouw ding? Dan verwelkomen we je graag op een van onze evenementen tijdens het schooljaar. Tot binnenkort!