Wist je dat… De Kiem een erg actief én enthousiast oudercomité heeft? Het OC organiseert samen met het schoolteam en de ‘Helpende Handen’ tal van acties in en rond de school. Denk aan Kerst in De Kiem, de jaarlijkse bloemenmarkt of ons schoolfeest.

Het geld dat met deze acties ingezameld wordt, komt meteen weer bij de Kiempjes terecht. Zo financierde het oudercomité in het verleden onder andere al de voortdurende verbetering van de speelplaats (met nieuwe speeltoestellen, extra banken en andere speelelementen) en talloze verfraaiingswerken en nieuwe technologieën in de klassen.

Al die acties kunnen we enkel organiseren dankzij heel veel vrijwilligershulp. Die hulp gaat van acties plannen als lid van het OC, over koekjes inpakken voor de koekenverkoop of pannenkoeken bakken op Kerst in De Kiem, tot tafels en stoelen klaarzetten voor een optreden van onze schattige kleutertjes op het schoolfeest.

Allemaal vrijblijvend, maar oh zo nodig om de school en onze Kiempjes te helpen!

Wil je ook een paar uurtjes per schooljaar vrijmaken voor onze school? Laat je gegevens hier achter, en je hoort nog van ons. Tot binnenkort?

Categorieën: Algemeen