De lente is in het land! Tijd om onze tuinen en terrassen op te vrolijken met kleurrijke bloemen en planten. Daarom stellen we met plezier opnieuw voor:

onze bloemenverkoop op 8 mei 2021 (9u30 – 13u00)

Naar jaarlijkse traditie organiseren we deze verkoop nét voor Moederdag, zodat jullie de (plus)mama’s en oma’s in jullie leven extra kunnen verwennen met een mooi bloemetje.

  • Onder de gegeven omstandigheden is vooraf bestellen noodzakelijk.
  • Afhalen gebeurt in onze drive-in: een kleurrijke stoet bloemen en planten in de Ernest Claesstraat, waar je met de auto of fiets of te voet doorheen kan trekken om je bloemen op te halen.
  • Ter plaatse kiezen is dit jaar helaas niet mogelijk. Geen zorgen: de kwaliteit is net als de vorige jaren gegarandeerd door onze vaste leverancier Luc Van Den Broeck van Impaflor.

Ook nu gaat de opbrengst naar de nieuwe speeltoestellen op onze speelplaats. Het worden maar liefst twéé uitdagende nieuwigheden, om onze kleuters én scholieren te verwennen!

Hoe kan je bestellen?

  1. Zoals elk jaar hebben we een uitgebreid aanbod bloemen en planten. Bekijk de volledige lijst hier en maak je keuze.
  2. Ga naar bit.ly/bloemen2021 en bestel er vóór zondag 25 april 2021.
  3. Na bestelling ontvang je van ons een bevestiging in je mailbox, met de door jou bestelde aantallen en de juiste prijzen. Bereken zelf de totaalprijs van je bestelling.
  4. Schrijf het juiste bedrag over naar het rekeningnummer van Oudercomité De Kiem: BE17 3771 2321 7521. Gebruik als mededeling de bestelcode “Bloemen X”, waarbij X staat voor de naam van je oudste kind op De Kiem.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met het Oudercomité via ocdekiem@gmail.com.

Bedankt!

Categorieën: Algemeen