Naar jaarlijkse traditie helpt het oudercomité van De Kiem jullie graag met leuke geschenkjes voor de kerstperiode. Na het succes van de voorbije jaren voorzien we dit jaar opnieuw gepersonaliseerde kerstkaarten van jullie Kiempje(s).

Op maandag 22 november, tijdens de schooluren, zullen van jullie kind(eren) foto’s in kerstthema genomen worden, als jullie daarvoor inschrijven.

Het is leuk als je kind(eren) die dag iets feestelijks dragen of kerstattributen meebrengen, maar dat is zeker geen verplichting. Hou er rekening mee dat de schoentjes uit gaan voor de foto’s en dat de sokjes dus ook in beeld komen.

Let op: omwille van het coronavirus kunnen we helaas geen foto’s maken met kinderen die niet in De Kiem naar school gaan.


1 pakket met 5 foto’s = 8 euro

Bij aankoop van 2 of meer pakketten krijg je via e-mail 1 digitale foto gratis.


Enthousiast? Wij ook!
Volg deze stappen voor je bestelling:

  • Vul het bestelformulier in op bit.ly/kerstkaarten2021 vóór zaterdag 13 november. Je ontvangt op het in het formulier ingevulde mailadres een bestelbevestiging.
  • Je bestelling is pas definitief na overschrijving van het juiste bedrag op het rekeningnummer van Oudercomité De Kiem (BE17 3771 2321 7521). Gebruik als mededeling de bestelcode “Kerst X”, waarbij X staat voor de naam van je oudste kind op De Kiem.
  • De bestelde kerstkaarten worden meegegeven met de kinderen in de week van 13 december 2021, zodat ze tijdig verzonden of uitgedeeld kunnen worden.

Heb je vragen over deze actie of je bestelling, contacteer dan het oudercomité via ocdekiem@gmail.com.

Categorieën: Algemeen